Om os, vores mål og fremtidsvisioner

Vi har hele din have i fokus, alt fra indramning med hegn og terrasseværn til flotte kanter på bedene. Ved at bruge holdbare materialer og smarte løsninger til nem montering skaber vi mulighed for dig at nyde din have.

Bæredygtigt og lokalt produceret design fra Sverige

Wernamo Design er placeret i Värnamo, midt i Småland, Sverige, et område der er kendetegnet ved lange traditioner inden for jernfremstilling, metalforarbejdning og god design. Til vores produkter bruges robuste og holdbare materialer, som sikrer produkter, du kan nyde i mange år. De fremstilles lokalt i Gnosjöregionen, hvilket er noget, vi er meget stolte af. I 2020 flyttede vi ind i nybyggede lokaler i Värnamo, hvor vores store lager vil gøre det muligt at tilbyde endnu hurtigere og sikrere leverancer hjem til dig og din have.

Hvordan det startede for os hos Wernamo Design

Det første frø til Wernamo Design blev sået i 2010. Patrik Skillfeldt ombyggede sin terrasse og ønskede sig et flot rækværk, der ikke krævede nogen vedligeholdelse. At finde dette viste sig at være lettere sagt end gjort. Sammen med Magnus Larsson begav han sig ud på en jagt efter rækværk, som endte med, at de byggede et eget rækværk i metal. Et sted der blev ideen om at sælge hegn, rækværk og andre vedligeholdelsesfrie produkter, der forenkler arbejdet i haven, født. Sammen startede de Wernamo Design, tog metallet med ind i haverne og opfandt ord som rabatkant og træring. I dag har vi et bredt udvalg af produkter, som alle er skabt ud fra tanken om at de skal forskønne og forenkle havearbejdet.

Fra inkubatorvirksomhed til succes historie

Årets Iværksætter 2022 – en anerkendelse fra Företagarna – viser, at vores idé om unikke, vedligeholdelsesfrie og smarte haveprodukter er et vellykket koncept, der er kommet for at blive.